EDUSKUNTAVAALIT 2015

UPEA TULOS !!!

Hyvät ystävät. Eduskuntavaalit  on nyt käyty. Alustavan ääntenlaskun mukaan sain n. 3000 ääntä, mikä on ensikertalaisen äänisaaliiksi todella hyvä tulos. Pirkanmaalla säilytimme 4 paikkaamme. Läpi eduskuntaan meiltä menivät Lea Mäkipää, Sami Savio, Martti Mölsä ja Tiina Elovaara.
 
Perussuomalaisten saama äänimäärä on osoitus siitä, että kansa haluaa muutosta. Se on osoitus siitä, että äänestäjät haluavat Arkadianmäelle jonkun, joka on tavallisen pienen ihmisen puolella, ajaa oman maakunnan asioita ja pitää oman maan puolia.
 
Kiitos talkooporukalle ja kaikille teille, jotka olette minua tukeneet tässä elämäni suurimmassa koetuksessa. Kampanja-aika oli työtä aamusta iltaan tauotta usean kuukauden ajan. Kiitos puolueelle, piirille ja paikallisyhdistykselle sen antamasta tuesta. Kiitos muille ehdokkaille rehdistä kamppailusta. Ja kiitos äänestäjille osoittamastanne luottamuksesta.
 
Jatkan edelleen toimintaani Tampereen kaupunginvaltuutettuna kuntalaisten parhaaksi. Ja olen edelleenkin tavoitettavissa kuunnellen herkällä korvalla kysymyksiänne, toiveitanne ja ehdotuksianne kaupunkimme asioihin liittyen.
 
Vielä kerran kiitos, kiitos ja kiitos. Ja onnea kansanedustajillemme ja uudelle eduskunnalle vaativassa tehtävässänne.
 
Lassi Kaleva
Kaupunginvaltuutettu, Tampere

Tästä, Ylen vaalitulospalvelusta, näet koko maan äänimäärät. Itse olin koko maan ehdokkaista äänimäärien mukaisessa järjestyksessä sijaluvulla 311.

--------

Vuoden 2015 eduskuntavaalien vaalipäivä on su 19.4.

  • Ennakkoäänestys kotimaassa: ke 8.4. - ti 14.4.
  • Varsinainen vaalipäivä: su 19.4.
  • Tulosten vahvistaminen: ke 22.4.

Täydennän tuttuja kotisivujani eduskuntavaaleihin liittyvillä asioilla; eli erillisiä vaalisivuja en ole tekemässä. Tämä siksi koska uskon, että poliitikon kannalta parasta työtä ja parasta vaalityötä, on aktiivinen toiminta luottamustehtävissään vaalien välillä.

Jokainen ehdokas voi esittää hurskaita toiveita ja ajatuksia tulevaisuudesta, mutta äänestäjän kuluttajansuojan kannalta tuloksellisinta on tutustua poliitikon toimintaan ja arvomaailmaan juuri niiden asioiden kautta, joita ehdokas on jo ajanut nykyisissä luottamustehtävissään kansalta saamallaan mandaatilla.

Jatkan kotisivujeni blogin kirjoittamista tuttuun tapaan. Blogini näet vierittämällä etusivua alaspäin tai tästä klikkaamalla.

Eduskuntavaalien radiomainokset kuulet tästä klikkaamalla.

Vaaliteemani löydät tästä klikkaamalla.

Uutisia voit lukea tästä klikkaamalla.

Tietoa äänestäjälle löydät tästä klikkaamalla.

Lahjoita / Tue kampanjaa tästä klikkaamalla

Ennakkoäänestyspaikat vuoden 2015 eduskuntavaaleissa löydät kunnittain tästä klikkaamalla.