Kuntavaalit su 13.6.2021 (Ennakkoäänestys: 26.5. - 8.6.2021)

LASSI KALEVA, VAALIKUVA

Olen Lassi Kaleva, Tampereen perussuomalaisten valtuustoryhmän puheenjohtaja. Näissä vaaleissa olen myös puolueeni pormestariehdokas. Ehdokasnumeroni kuntavaaleissa on 532.

Olen pitkäaikaisin nyt ehdokkaana oleva perussuomalaisvaltuutettu Tampereella. Minulla on laaja kokemus kaupungin päätöksenteosta.

Valtuusto tarvitsee rohkeasti kantaaottavan poliitikon, joka on paikalla silloin kun päätöksiä tehdään. Olen yksi harvoja valtuutettuja, jotka ovat istuneet kaikki valtuuston kokoukset alusta loppuun. Ja valtuuston puhujatilastoissa olen kahden parhaan joukossa.

Haen Tampereen pormestariksi. Miksi? Siksi, että on unelmatyö kehittää omaa kotikaupunkia ja varmistaa, että kaikilla on siellä hyvä olla. Visioni on luovien ihmisten kaupunki, joka katsoo tulevaisuuteen, mutta pitää huolen nykyisistä asukkaistaan ja alueellaan toimivista yrityksistä ja työpaikoista. Kaupunkia pitää rakentaa nykyisille asukkaille, sen sijaan että aina tekisimme kaupunkia 30 vuoden päähän.

LASSI KALEVA HÄMEENKADULLA

Politiikassa pitää uskaltaa sanoa KYLLÄ! 

KYLLÄ! Turvalliselle kaupungille, joka tarjoaa tukea nuorille, lapsiperheille ja ikäihmisille myös koronapandemian jälkeen.

KYLLÄ! edulliselle asumiselle ja sille, että pidämme ensisijaisesti huolta nykyisistä asukkaistamme ja alueellamme toimivista yrityksistä.

KYLLÄ! Kaupungin työntekijöiden työkyvyn ja työhyvinvoinnin edistämiselle.

KYLLÄ! Ikäihmisten edullisille teatteri- ja konserttilipuille, Rauhaniemen kansankylpylän remontille, toimivalle satamatoiminnalle ja Nyssen tasataksalle Teiskoon.


LASSI KALEVA TAMMELANTORILLA

Politiikassa itää uskaltaa sanoa myös EI!

EI! Veronkorotuksille ja kaupungin jatkuvalle velkaantumiselle.

EI! Tietulleille ja ruuhkamaksuille ja autottomille keskustoille.

EI! Liha- ja maitokielloille kouluissa sekä vanhusten palveluyksiköissä.

EI! Yli-innokkaille ilmastoteoille, jotka häätävät yritykset ja työpaikat pois alueeltamme lisäten merkittävästi elämisen, asumisen sekä liikkumisen hintaa.

EI! Eteläpuiston rakentamiselle, Näsinsaarelle tai Näsijärven täytölle.