Eduskuntavaaliteemani

Ajamani asiat lisäävät työllisyyttä ja valtion ja kuntien tuloja, joilla hyvinvointipalvelut rahoitetaan. Näin voimme yhdessä taata riittävän tuen lapsiperheille, koulutuspaikkoja nuorille, ihmisarvoisen elämän yhteiskunnan vähäosaisille ja pienellä eläkkeellä eläville, sekä arvokkaan vanhuuden ja riittävät terveydenhoito- ja (lähi)peruspalvelut.
 
Tavoitteeni onkin toteuttaa oikeudenmukaista yhteiskuntaa, jossa kaikilla on hyvä ja turvallista olla ja elää. Olen kaupunginvaltuutettuna vaikuttanut aktiivisesti tavallisen kuntalaisen parhaaksi. Kotisivuiltani www.lassi.fi näet luottamustehtävissäni ajamiani aloitteita ja teemoja.
 
Kansanedustajana tartun seuraaviin asioihin:
 
1. TYÖLLISYYS JA YRITTÄMINEN. Työpaikat uuden hallituksen ykkösasiaksi. Työllistymistä haittaava byrokratia kuriin. Julkisten hankintojen työllistettävä suomalaisia veronmaksajia. Pienyrittäjän asemaa parannettava.
 
2. PIRKANMAAN EDUNVALVONTA. Toimiva Tampere-Pirkkalan lentokenttä tuo maakuntaamme miljoonia matkustajia, elinvoimaa, työtä ja toimeentuloa. Toimivat yhteydet maailmalle tuovat myös uusia yrityksiä Pirkanmaalle.
 
3. SUOMEN ENERGIAOMAVARAISUUS. Suomella on Norjaan verrattavat energiavarat. Kotimaisen energian hyödyntäminen luo jopa kymmeniätuhansia työpaikkoja.
 
4. SUOMEN ETUJEN AJAMINEN. Loppu teollisia työpaikkoja vahingoittaville direktiiveille. Loppu holtittomasti talouttaan hoitavien maiden tukipaketeille. Maahanmuutto järkiperäiseksi. Maanpuolustus kuntoon.

"Jos haluat hyvän, koko maakunnan etua ajavan ehdokkaan, voit äänestää minua."