UPEA TULOS !!!

Maanantai 20.4.2015 - Lassi Kaleva


Hyvät ystävät. Eduskuntavaalit  on nyt käyty. Alustavan ääntenlaskun mukaan sain n. 3000 ääntä, mikä on ensikertalaisen äänisaaliiksi todella hyvä tulos. Pirkanmaalla säilytimme 4 paikkaamme. Läpi eduskuntaan meiltä menivät Lea Mäkipää, Sami Savio, Martti Mölsä ja Tiina Elovaara.
 
Perussuomalaisten saama äänimäärä on osoitus siitä, että kansa haluaa muutosta. Se on osoitus siitä, että äänestäjät haluavat Arkadianmäelle jonkun, joka on tavallisen pienen ihmisen puolella, ajaa oman maakunnan asioita ja pitää oman maan puolia.
 
Kiitos talkooporukalle ja kaikille teille, jotka olette minua tukeneet tässä elämäni suurimmassa koetuksessa. Kampanja-aika oli työtä aamusta iltaan tauotta usean kuukauden ajan. Kiitos puolueelle, piirille ja paikallisyhdistykselle sen antamasta tuesta. Kiitos muille ehdokkaille rehdistä kamppailusta. Ja kiitos äänestäjille osoittamastanne luottamuksesta.
 
Jatkan edelleen toimintaani Tampereen kaupunginvaltuutettuna kuntalaisten parhaaksi. Ja olen edelleenkin tavoitettavissa kuunnellen herkällä korvalla kysymyksiänne, toiveitanne ja ehdotuksianne kaupunkimme asioihin liittyen.
 
Vielä kerran kiitos, kiitos ja kiitos. Ja onnea kansanedustajillemme ja uudelle eduskunnalle vaativassa tehtävässänne.
 
Lassi Kaleva
Kaupunginvaltuutettu, Tampere

Tästä, Ylen vaalitulospalvelusta, näet koko maan äänimäärät. Itse olin koko maan ehdokkaista äänimäärien mukaisessa järjestyksessä sijaluvulla 311.


Kommentit

10.7.2015 13.22  Heikki Mäntynen

Missä osassa hallituksen toimia näkyvät persujen tavoittelemat ja myös lupaamat muutokset?
Ei missään.
Ainakaan vielä.
Luulenpa että olette puhuneet suulla suuremmalla kun olette luvanneet muutoksia.
Mutta Toivossa on hyvä elää kuten lapamato elää sillä Toivoa on hitusen jäljellä.
Aika vähän kuitenkin.
Lassille onnittelut valtuustoryhmänne johtajuudesta !!
Toivottavasti saat muut lapsenmieliset edustajatoverisi muuttamaan aikuisten oikeasti toimintatapojaan siihen suuntaan että asiallinen yhteistyö kanssanne on mahdollista.


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini