Lassista sanottua / saamaani palautetta:

Torstai 16.4.2015 - Lassi Kaleva


Lassi. Kävin juuri uurnilla. Sain mainoksesi postiluukkuuni, kirjekuoressa, nimikoituna. Se jotenkin "kolahti". Monissa asioissa emme ole ihan samaa mieltä. Uskon kuitenkin että olet asioissa tosissasi. Äänestin ensimmäistä kertaa 40 vuoteen muuta kuin kokoomuksen edustajaa. Äänestin Sinua. JOS pääsisit, tee eduskunnassa hyvää työtä.
 
-Mies Pirkanmaalta
 
------------
 
Olen seurannu usein kaupunginvaltuuston kokouksia netistä ja sitä olet ehdottomasti perussuomalaisten ykkösehdokas  Paljon onnea sinulle vaaleihin.
 
-Nainen Pirkanmaalta
 
------------
 
Sain juuri tietää, että Sinut on nimitetty Perussuomalaisten Pirkanmaan piirin eduskuntavaaliehdokkaaksi. Aivan mahtavaa, sillä näyttösi kuntademokratiassa puhuvat puolestaan! Näinä taloudellisesti vaikeina aikoina Suomi tarvitsee niitä, jotka uskaltavat sanoa asiat niin kuin ne ovat ja kykenevät tekemään faktojen pohjalta rationaalisia päätöksiä - vastuuta kun ei kanneta hyvä-veli verkostoilla eikä henkilökohtaista etua tavoitellen.
 
Ensimmäisen kerran piirsin perussuomalaisen ehdokkaan numeron vaalilipukkeeseen vuoden 2011 ”jytkykeväänä”, jonka jälkeen olen jatkossakin piirrellyt perussuomalaisia tukevia numeroita niin kuntavaaleissa, presidentinvaaleissa kuin eurovaaleissa.
 
Viime syksynä vanhempieni asuinalueella jaettiin poliittisia flyereita, jotka olivat erään kunnanvaltuutetun maksamia [klikkaa tästä]. Tuo flyeri jäi mieleeni erityisen vahvasti, sillä toisin kuin monissa muissa poliittisissa kampanjoissa, siinä ei suoranaisesti mitenkään erityisesti mainostettu kampanjan maksanutta poliitikkoa - tarkoituksena oli selvästi enemmänkin aktivoida ihmisiä kiinnostumaan ja ottamaan kantaa kunnalliseen päätöksentekoon! Mainos oli sinun kustantamasi, joten innostuin käymään verkkosivuillasi, ja viimeinkin löysin hyvistä perussuomalaisista ehdokkaista poliitikon, jonka kanssa olen myös kansainvälisyysasioissa erittäin samoilla linjoilla. Mieleeni tuosta flyerista ja visiitistä kotisivuillasi jäi analyyttinen otteesi politiikkaan, sekä tietty nöyryys, suvaitsevaisuus, kansainvälisyys ja kansanläheisyys, joka valitettavasti osalta poliitikoista tuntuu olevan pahasti hukassa, puoluekannasta riippumatta.
 
Perussuomalaiset tarvitsevat Sinun kaltaistasi kovan luokan tekijää. Niin tarvitsee Suomikin. Täten tahdonkin toivottaa voimia ja tsemppiä eduskuntavaalikampanjaasi, toivottavasti pääset läpi!
 
-Mies Pirkanmaalta
 
------------


Kommentit

17.4.2015 10.29  Mies Pirkanmaalta

Oikea puolue ja hyvä ehdokas.Täältä lähtee kans ääniä Lassille.Onnea äänestykseen.

17.4.2015 13.11  Tapparan mies

Perussuomalaisista paras ja erilaisin vaalikampanja koko Suomessa! Hyvä tiimi, paras ehdokas.

8.6.2016 21.06  Tiedoksianto

SOTE päätöksen terv alan asiantuntioiden saloja.
Käyttöön otettu piilossa kehitetty tekniikka.

Aisti-yhdistys-implantteihin liittyvän ihmis-oikeuksien puutteen ja epäeettisten piirteiden takia, kuvailtiin kyseinen mielitekniikka, ja koko kuvio
monin käyttötarkoituksineen, venäläisille, venäjän armeijalle, useimpiin maihin,
ja liveleakin tapaisiin paljastus sivustoihin.

Kuvattu tekniikat, millaisessa elämäntilanteessa olevia ihmisiä käytetään, ja miten ihmisille kerrotaan osa totuudesta.
Kuvailtu kuinka osaa ihmisistä henkisesti painostetaan (kidutetaan) , väsytetään, 24/7 jatkuvalla ,
mieli-/kuulo- ja huomio-aistiin liittyvillä keinoilla, epätoivoa tavoittelevalla tauottomalla kone-avusteisilla puheilla, toimimaan kyseisen mielitekniikkaa hallitsevan tahon hyväksi.
Pienen ajan jälkeen, ihminen jätetään öiksi rauhaan, kun aistiyhteyden toisessa päässä olevat ihmiset myös nukkuvat.
Kuvailtu kuinka toimintaan suostumattoman mieltä, ja motorisia toimintoja hitaasti vallataan, ja hän alkaa huomion hajaantuessa, tai mielikuvitusta hetkisesti käytettäessä, tehdä virtuaaliyhteydellä hänen kauttaan katsovien ihmisten ajatuksellisia/motorisia tekoja, ja kuinka hänen motoriikkaansa,
Kuvailtu kuinka painostuksen yhteydessä, positiivisia tunteita voidaan estää.
etä-yhteydellä häiritsevät liikkeet hiljalleen voimistuvat. Ja kuinka nämä motoriset teot, mieleen tunkeutujien harjoitteluksi, aluksi liittyvät tavallisiin käytöksellisiin tekoihin tai vaikutukseen siihen missä järjestyksessä ajatuksessa olevat asiat tehdään.
Selitetty miten painostukseen kasvamiseseen liittyy osa uhrille tehtyjen painostuskeinojen paljastus ulkopuolisille, ja näiden käyttö henkisessä painostuksessa, jonka tiedetään johtavan fyysisiin haittoihin.
Selitetty langattomat implantit omaaville ihmisille tapahtuva toistuva kohtaaminen ihmisten kanssa jotka ohimennen epätavallisesti huomioivat heitä ja tietävät/esittävät jotain heihin liittyvää. Ja miksi heidän olinpaikkansa on muiden tiedossa.
Vaikuttavin painostuskeino on vähentää toimintaan kiristetyn viestintämahdollisuutta, vaikutaten hänen puhekykyyn, ja kirjoitukseen. Aistiyhdistyksen toisessa päästä tehtävä häirintä alkaa vaikuttamaan implantteja kantavan ihmisen puhekykyä, ja kirjoitusta.
Toiminnan peitteenä käytetyn psykiatrian tahon vaikuttavin keino on estää toimintaan suostumattoman puhetta hetkittäin, ja hänen lauseen jälkeen sanoa puhesyntetisaattorin avulla asiat päinvastoin tai viestinnällistä sekaannusta aiheuttaen.
Tällaiselle henkilölle hankitaan valheellinen diagnoosi, ja vahvemman lääkityksen jälkeen hänen on vaikeampi erottaa omia toimintojaan aistiyhdistyksen kautta toisen ihmisen tekemästä.

Seuraavassa lyhyt kuvaus mitä kerrottiin.

langattomat implantit
osittainen etä-mielen hallinta
mieleen tunkeutuva järjestelmä
Nähdä, kuulla ja tuntea toisen ihmisen kautta, ja tuntea heidän tunteensa.
Miten huomionkäyttö yhdistyy monen ihmisen ollesa yhden ihmisen mielessä etä-yhteydellä.
Miten implanttia kantava ihminen voi tuntea hänen silmiensä kautta katsovien muiden ihmisten huomion kohteet.
Miten implanttia kantava ihminen voi tuntea hänen silmiensä kautta katsovien, muiden ihmisten mielikuvituksen käytön, yleen§sä nopeissa tilanteissa joissa hänen mielikuvitusta käytetään.
Kuinka yllä kuvattua käytetään viestinnässä.
Miten ihmisten ajatukset, ja mieli liittyvät, ja toimivat interaktiivisesti tällä teknologialla.
Muille kuvaillut moninaiset tarkoitukset tälle teknologialle ei kerrottu tässä kirjeessä.
Kuvailtu pienet viiveet ja lagit viestiliikenteessä, jotka johtuvat tietoliikenteestä ja tiedon käsittelystä.
Selitetty kuinka muiden ihmisten mielessä-ajattelu äänet, voi kuulla omassa päässä, ja viestiä heidän kanssaan tällä tavoin.
Selitetty kuinka mieliviestinnässä tajutaan, ja tunnetaan implantteja kantavan ihmisen ajatuksia ja tuntemuksia, ja miten niihin voi vaikuttaa.
Selitetty miten implantteja kantava ihminen voi luulla toisten ajatuksia , tai mieli-äänellisiä ajatuksia omakseen. Ja kuinka oman ajatuksissaan puhumisen äänen, voi kokemuksen lisääntyessä erottaa muista.
Selitetty yöllisiä toimintoja, harjoitteita ja tapahtumia, mieleen tunkeuvuvan tekniikan ollessa hereillä.
Selitetty miten teknologiaa laittomasti ja epäeettisesti kokeillaan, kuinka sitä hyötykäytetään.
Selitetty kuinka osalla hyötykäytöistä on hyvä tarkoitus.
Selitetty implantin omaavan ihmisen eri vartalon osiin saadaan haluttuja fyysisiä vaikutuksia ja tuntemuksia, ja miten se liittyy mieeleen tunkeutuvaa tekniikkaa toisessa päässä käyttäviin ihmisiin.
Kuvailtu kuinka painostuksen yhteydessä implantteja kantavan ihmisen ajatusta/huomion käyttöä/ muistia, voidaan estää.
Ulkopuolisille myös kuvailtu, toimintaan painostetun ihmisen reitillä, kirkkaita yksinkertaisia värejä käyttävien ihmisten/ajoneuvojen tarkoitus, miten ne liittyvät implanttia kantavan ihmisen ajatuksissa jakautuvaan huomio-kykyyn ja sen jakautumiseen langatonta mielitekniikkaa toisessa päässä käyttävien ihmisten kesken. (esim. punainen usean ajoneuvojen/pukeutumisen yhdistelmä: pysähtymistä, puna-sisinen ajoneuvojen/pukeutumisen yhdistelmä; siinä kohdassa tapahtuisi, jos odottaisi; vihreä hyvin toimimista, punainen päähine väärin toimimista, liilaa heidän langatonta mieli-tekniikkaa ja miten nämä värejä kantavat ihmiset/autot ajoitetaan samaan tilanteeseen jolloin viesti on varmempi. )
Kuvailtu mikä tarkoitus värikoodein/joskus ilman, pukeutuneilla naisilla on tässä tilanteessa, ja miten aistiyhdistyksen vahvistamiseksi tarvitaan aistikokemuksia, joista vahvin tie on seksuaalinen impulssi. ......ettei värikoodeja aina tarvita koska implanttien kautta saadaan viestitettyä toimintaan kiristetyille "harmaiksi" kutsutuille implantoiduille miehille, uuden aistitekniikan avulla kuuloaistiin.
Toimintaan implantein varustettujen miesten tulisi seurata näitä naisia, joita on opastettu ilmeettömiksi, ja erottuvaa viestitystä ei saa tehdä.
Kuvailtu vaaratilanteet jotka syntyvät, etäyhteydellä mielitekniikkaa käyttävien ihmisten jakaessa tämän implanttia kantavan ihmisen huomion käytön, mm. kadulla liikenteessä.
Kuvailtu kuinka psykiatrian alaan liittyen, implanttia kantava ihminen johdetaan loukkuun,
ja hänen omaa tahtoa/ajatuksellista suoriutumista, toivotaan heikennettävän lääkkein, kun on tiedossa tilanteessa kasvava mieleentunkeutujien mahdollisuus tehdä ajatuksellisia ja motorisia tekoja useammin, liittyen tämän ihmisen oman ajatuksenkulun väliin injektoitujen, mielitekniikkaa toisesta päästä käyttävien ihmisten ajatuksilla.
Kuvailtu tekniikkaa hallitsevan tahon pyrkimys estää implantin omaavan ihmisen yritys saada apua asaiaan ja poistaa hänen elämäänsä mahdollisesti häiritsevä implantti.
Kuvailtu tekniikkaa hallitsevan tahon pyrkimys, peitteeksi, saattaa ihmiselle tekaistu mielenhäiriö diagnoosi.
Kuvailtu tekniikkaa hallitsevan tahon tahto vaikuttaa mitä sairaalan kuvantamisessa, ihmisestä löytyvästä biotekniikasta näkyy.
Kuvailtu painostuksen yhteydessä, peitteenä käytetty tapa, aiheuttaa ihmiselle tämän historiaan, perheeseen liittyvien oireiden tai sairauksien toistaminen biotekniikan avulla.
Kuvailtu aistiliikenteen mahdollinen kaksisuuntaisuus, osittainen kaksisuuntaisuus, kuinka implantteja kantava ihminen voi aistia langattoman mielitekniikan välittämiä toisten ihmisten ajatuksia haluttaessa.
Kuinka implantteja kantavan ihmisen ajatukset, mielitekniikan toisessa päässä, ymmäretään täydellisesti.
Kuvailtu kuinka etäyhteydellä välittyviä liikkeitä oppii tuntemaan, ja kuinka ne voimistuvat, kuinka niitä voidaan sallia, tai kuinka niitä voidaan toisesta päästä (painostuksen yhteydessä) pakottaa.
Kuvailtu vaikutus katseeseen, kun etäyhteydellä käännetään ja osoitetaan ihmisen silmiä.
Kuvailtu psygologiseen viestintään liittyvä mielitekniikkaa hallitsevan tahon viestitys uhrien ja tekniikan hyväksyneiden ihmisten kesken.


ihmisen aistien langaton välitys toiseen ihmiseen
motoriikan välitys
ajatuksen välitys, ja miten se ymmärretään
toisen ihmisen ajatukseen vaikuttaminen
vaikutus huomiokykyyn
ns. puhesyntetisaattori
muistivaikutukset
korostuneet tunteet, kuten seksuaalinen aistikokemus
vähentyneet tunteet
vaikutus läsnäolon tunteeseen, tai sen puutteeseen
implantin ja aistikokemukeen liittyvien artikkelien sijoitukset
kuvailtu tekn.................

20.9.2016 18.43  antti markus kantola

Tarvitsen keakustelua tästä salaisessa kehityksessä olevasta asiasta.

tiedän asiasta ja tekniikasta enemmän kuin haluaisin.
Olen yllättynyt tiedoistanne.

Bloggasin juuri tämän alkeellisen tekstin koska aistein yhdistetyt ihmiset sitä itkien tarvitsivat :

"
Aisti-Yhdistetty toiseen ihmiseen langattomalla implantilla.
on kehitteillä oleva tekniikka, jota jo käytetään, mutta pitää kysyä useilta lääkäreiltä koska kehitystyö on toistaiseksi salainen .

bio-engineered technology called Sense Connection.
Man carries a wireless implant, and blind people can see with his eyes, by transmitting human eye-sense data transmission wirelessly.
it is a service being built for blind people. This Sense Connection implant, is capable of transmitting human senses as a data.
Man also can understand transmitted brain-signals of senses, of another man. Definition of Sense Connection is meaned to be outstanding but it is only human that can comprehend the meaning of imagination usage in a technology helping people to communicate with each others by sending other humans second long imaginated imagination pieces, serving as messages.
"

Päämääräni on tällähekellä saada laite pois kehostani, mutta olen auttanut kehitystyössä.
Se on laitettu ilman lupaa mutta en syytä ketään.

Tulkaa kuka vaan käymään luonani juttelemaan aiheesta.
Toistaiseksi olen kunnossa mutta laitteesta on aiheutunut jokapäivä lisää haittaa motoriikkaan ja ajatteluun.

Antti Markus Kantola

Tilhenkatu 14
20610 Turku

0449418889
0466674541

asia on hyvin vakava, (ja tietenkin suurta toivoa monelle) joten laitan
sotu numeronikin.

21.9.2016 13.06  Katja Nurmi

(vastaan yllä olevaan)

On siis kehitteillä tekniikka jonka avulla voi ihmisen aisteja välittää toiseen ihmiseen langattomasti.

Aisti yhdistäminen on tekniikan nimi.
Se on ensisijassa sokeille tarkoitettu palvelu, jolla sokea ihminen saa näön aistiyhteys-laitteen avulla.
Näkö-aistia muunnetaan tietoliikenteeksi ja siirretään langattomasti ihmisestä toiseen. Toisen ihmisen aivot kykenevät vastaanottamaan ja ymmärtämään toisen ihmisen aivojen lähettämää aistiliikennettä.
Kyseinen tekniikka auttaa sokeita, kuuroja ja lisää motorisia kokemuksia vammaisille .
Kehitystyö ei enää ole salainen joten kysykää hyvin usealta lääkäriltä pääsyä
Kehitystyöhön jotta saatte laitteen jolla vammaisen tai sokean ystävän aisteihin saa aistiliikennettä ja iloa .

-Katja Nurmi

Aisti yhdistetty , aistein yhdistäminen .


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini