Hernekeittopäivä la 21.12.2013 oli suuri menestys - Nyt on aika jäädä joulun viettoon!

Lauantai 21.12.2013 klo 14.48 - Lassi Kaleva


PS jakoi Tammelantorilla noin 400 ihmiselle hernekeittoa leivän ja mehun kera. Annoskoko oli 0,4 tai 0,5 litraa käytetystä kauhasta riippuen. PS-teltassa oli lisäksi tarjolla kahvia, joka myös teki kauppansa.
 
Tapahtumasta oli ilmoitettu yksittäisten jäsenten facebook-sivuilla, ja mm. Mustaan lampaaseen ja työttömille vietiin erillinen mainos. Lisäksi perjantain Aamulehdessä oli Lailan, ja torstain lehdessä Velton mainos. Keskiviikon Tamperelaisessa kansanedustajilla oli yhteisilmoitus.

hernekeittopaiva_21.12.2013_jpg.jpg
-------------------- 

Tapahtumassa olivat mukana molemmat kansanedustajamme Laila Koskela ja Veltto Virtanen sekä lukuisa joukko valtuustoryhmän jäseniä ja puolueaktiiveja.

 
Sää suosi, pari lämpöastetta, sula maa. Paikalla oli runsaasti kansalaisia, ja jonoa oli loppuun asti. Keittoa riitti 1,5 tunnin ajaksi, ja siitä tykättiin.
 
Päivä meni hienosti. Kiitos talkooväelle. Ja kiitos osallistujille. Yhteen hiileen on hyvä puhaltaa. Tämä oli upea loppu kuluneelle vuodelle. Nyt on aika jäädä ansaitulle joululomalle. Jos ensi vuosi lainkaan muistuttaa kulunutta vuotta, tulee myös siitä erittäin työntäytteinen.
 
Vielä kerran: Hyvää joulua ja onnellista uutta vuotta!
 
-Lassi Kaleva


Kommentoi kirjoitusta


Nimi:*

Kotisivun osoite:

Sähköpostiosoite:

Lähetä tulevat kommentit sähköpostiini