Miksi joka puolueesta on siirtymää Perussuomalaisiin?

Perussuomalaiset ovat uusi Keskusta, koska PS haluaa pitää koko maakunnan ja koko maan asuttuna ja elinvoimaisena. PS on uusi Kokoomus, koska PS ajaa paikallisten mikro- ja pk-yrittäjien asiaa. PS on vaihtoehto vasemmistopuolueille, koska PS pyrkii ehkäisemään köyhyyttä ja syrjäytymistä. Ei velkarahalla, vaan asettamalla asiat tärkeysjärjestykseen. Parannetaan maailmaa järkevästi, ei oman kansan heikoimpien kustannuksella. PS haluaa myös mieluummin ensin kouluttaa ja työllistää omat työttömämme ja omat nuoremme.

PS on uusi Vihreät, koska luontoa koskevat arvot ovat PS:lle tärkeitä. PS on ainoana puolueena vastustanut Näsijärven Vaitinaron massiivista vesistötäyttöä ja saarten tekemistä, koska täytön riskinä saattaa olla peruuttamaton vahinko herkälle pohjavesialueelle. PS on uusi RKP, mutta PS ajaa etuja tasapuolisesti kaikille suomalaisille, ei vain ruotsinkielisille ja ahvenanmaalaisille.

Niin, ja lisäksi PS ajaa eläkeläisille puoliväli-indeksiä ja pienien eläkkeiden saajille korotuksia. Eduskuntaan kannattaa nyt äänestää perussuomalainen, vaikka virallisesti kannattaisitkin jotakin perinteistä puoluetta. Asioihin täytyy saada muutos.