Mitä tarjottavaa minulla on Pirkanmaalle?

Tamperelaisena kaupunginvaltuutettuna, kaupunginhallituksen jäsenenä ja valtuustoryhmän puheenjohtajana olen ollut merkittävällä näköalapaikalla vaikuttamassa koko maakuntaa koskeviin asioihin. Minulla on ollut suuren kaupungin edustajana hyvät mahdollisuudet edistää koko Pirkanmaan elinvoimaisuutta.

Pidetään koko maakunta elinvoimaisena ja asuttuna. Jätehuoltolautakunnassa edustajamme puolusti jokaisen kunnan oikeutta päättää itse sako- ja umpikaivolietteiden kuljetuksistaan. Ambulanssien hälytysvalmius pysyi ennallaan / laajeni Pirkanmaalla persujen (Ossi Aho) äänellä.

Tehdään Tampere-Pirkkalasta kansallinen halpalentokeskus (miljoona halpalentomatkustajaa vuodessa tuo Pirkanmaalle 1000 pysyvää työpaikkaa), puolen Suomen charter-lentokeskus ja kansainvälinen rahti- ja logistiikkakeskus, unohtamatta yrityksille tärkeitä, oikea-aikaisia ja oikeahintaisia yhteyksiä Eurooppaan.

Laitetaan valtateiden 3, 9 ja 12 sekä Vaitinaron liittymän perusparannukset hallitusohjelmaan. Tarvitsemme Tampereelle hammaslääketieteellisen tiedekunnan, niin saamme hammashoidon jonot purettua ja hoitoa pikaisesti sitä tarvitsevalle. Opiskeluvuosina muodostuvat vahvat siteet pitävät valmistuvat hammaslääkärit alueella myös jatkossa. Selvitetään Pirkanmaan elinvoiman kannalta tärkeä suora energiataloudellinen raideliikenneyhteys Tampereelta Eurooppaan, sekä tavara- että henkilöliikenteelle.

Pirkanmaa tarvitsee vahvan ja kokeneen edunvalvojan, jolla on vuosien kuluessa syntyneitä kontakteja sekä paikallisiin että valtakunnallisiin toimijoihin ja rohkeutta viedä asioita eteenpäin. Pirkanmaan etu on myös koko maan etu.