Kiitos luottamuksesta 2012 kunnallisvaaleissa !!!

Vaalit on nyt sitten käyty ja tulokset ovat jokaisen nähtävillä. Ainakin yhdessä asiassa me kaikki kuolevaiset olemme tasavertaisia. Varallisuudesta, koulutuksesta tai asemasta riippumatta jokaisella meistä on yksi ääni, ei enempää eikä vähempää. Tuo ääni on äärimmäisen arvokas. Tuo ääni on äärimmäisen tehokas. Tuolla äänellä on voima muuttaa maamme tai kaupunkimme suuntaa. Ja tuo ääni tekee tämän kaiken demokraattisesti ja rauhanomaisesti.


Olen saanut kaupunkilaisilta suunnattoman luottamuksen osoituksen ja valtuutuksen hoitaa yhteisiä asioitamme kaupunkimme valtuustossa. Lupaan olla tuon luottamuksen arvoinen. Erityinen kiitos niille ystävilleni, jotka annoitte minulle äänenne siitäkin huolimatta, että poliittinen kotinne on jokin muu kuin Perussuomalaiset.

Ääni minulle on ääni tavalliselle kaupunkilaiselle. Ääni minulle on ääni muutokselle. Jo aivan liian pitkään vaaleilla valitut edustajamme ovat luvanneet yhtä, mutta tehneet jotakin aivan toista. Sama meno on jatkunut vuosikymmenestä toiseen. Aivan liian usein voittoa tavoittelevien tahojen etu on mennyt tavallisen kaupunkilaisen hyvinvoinnin edelle. Minä ja perussuomalaisten ryhmä teemme kaikkemme, että vanhan vallan betonoituneet, usein pienen piirin etua ajaneet bunkkerit särkyvät ja valta palautetaan sinne minne se on alun perin kuulunutkin: tavalliselle kuntalaiselle ja tavallisen kuntalaisen valitsemalle valtuutetulle.

Uuden valtuuston kausi kestää tulevat neljä vuotta. Tehkäämme yhdessä Tampereesta maailman paras paikka elää ja asua, jokaiselle kuntalaiselle, tasapuolisesti.

Vielä kerran, nöyrä kiitokseni saamastani luottamuksesta,

Lassi Kaleva (PS)
Kaupunginvaltuutettu
Tampere

PS. Kiitos upealle vaalitiimilleni ja tukiryhmälleni suurista henkilökohtaisista uhrauksista kampanjan hyväksi. Olette osoittaneet teoillanne mitä merkitsee tosi ystävyys. Saavutettu lopputulos oli mahdollista ainoastaan teidän avullanne. Sydämellinen kiitos teille kaikille :)