Osallistu kampanjaan! (kunnallisvaalit 2012)

Demokratiaa voi toteuttaa monin eri keinoin. Tässä 10 helppoa tapaa olla mukana!

  1. Vieraile Lassin nettisivuilla osoitteessa www.lassi.fi Kun nyt ilmeisesti olet täällä, olet menestyksekkäästi toteuttanut tämän ensimmäinen kohdan.

  2. Kerro ystävillesi minusta henkilökohtaisesti tai facebook-seinälläsi ja ohjaa heidät tutustumaan kotisivuihini, ajatuksiini ja kampanjavideoihini osoitteessa www.lassi.fi

  3. Tule mukaan jakamaan mainoskorttiani postiluukkuihin esim. asuinalueellasi. Kerro kuinka monta mainosta haluat jakaa, niin minä toimitan ne sinulle.

  4. Tule mukaan tori, ym. tapahtumiin tapaamaan äänestäjiä henkilökohtaisesti kanssani.

  5. Keksi oma tapasi olla mukana vaalityössäni.

  6. Rahoitus. Että saisi äänensä kuuluville, tarvitsee olla näkyvillä usealla eri foorumilla. Toimiva vaalikampanja vaatii vapaaehtoistyön lisäksi myös suoraa taloudellista tukea. Lahjoitukset Lassi Kalevan tukiyhdistyksen tili: (tukiyhdistyksen rahankeräys loppunut kuntavaalien 2012 osalta). Mikäli kunnallisvaaleissa yksityishenkilön tai yrityksen antaman tuen määrä on alle 800 euroa, ei tuen antajan nimeä yksilöidä, ilmoiteta tai tuoda julki.
  7. Tule tapaamaan minua henkilökohtaisesti. Katso ”Lassi tavattavissa” -kohdasta missä ja milloin voit tavata Lassin. Ulkokampanjointi painottuu lokakuulle.
  8. Liity Lassin sähköpostilistalle täällä tai lähetä viesti lassi@lassi.fi. Saat säännöllisesti tietoa Lassin ajatuksista ja kampanjan etenemisestä.
  9. Millainen on sinun unelmasi Tampereesta? Minkälaisena näet kotikaupunkisi 10 vuoden kuluttua. Kirjaa ylös asioita, joita toivot minun ja ryhmäni vievän eteenpäin. Kirjoita ajatuksesi tänne.
  10. Anna minulle äänesi joko ennakkoäänestyksessä 17.-23.10.2012 tai varsinaisena vaalipäivänä 28.10.2012, että voin hoitaa yhteisiä asioitamme. Ymmärrän, että se on suunnaton luottamuksen osoitus, ja lupaan olla äänesi arvoinen.